Frisyrer är något som alltid är intressant och trenderna inom just frisyrer är alltid väldigt tydliga. Frågan är då vad som är hett i frisyrväg just nu?

Trendig frisyrFör tjejerna är den så kallade boben helt rätt just nu, vilket innebär att håret klipps i höjd med nackens hårfäste, men det kan även vara aningen längre. Denna frisyr är ingen särskilt ny företeelse utan har kommit och gått sedan 1920-talet då den först slog igenom.

Andra tydliga trender vad gäller dam- och tjejfrisyrer är just de kortare frisyrerna, vilka i och för sig varit på stadig frammarsch under några år, men som är på väg att slå igenom på bred front. Förbi är tiden för det riktigt långa håret. Nu ska håret helst inte räcka längre ner än till axlarna.

Vad gäller herrfrisyrer finns det några olika varianter som är lite extra i ropet för närvarande. En klassisk bena, lite Mad Men-inspirerad är helt rätt just nu för mannen som vill se proper och snygg ut.

Även lite längre hår fungerar alldeles utmärkt just nu. Viktigt är att låta längden vara jämn över hela huvudet, ungefär som Brad Pitt, som ju som bekant har riktigt snyggt välvårdat långt hår, utan att det blir för vilt. Ett bra sätt är att komplettera en lite längre frisyr med ett skägg, som även detta givetvis skall hållas efter på ett bra sätt.