Människor världen över har burit smycken i århundraden. Syftet har då varit att visa upp sin identitet och status på samma sätt som det görs idag. Överklassen har använt juveler för att visa upp sin prakt i hundratals år. Samtidigt har andra civilisationer använt utsmyckning för att representera sin kultur.

Idag använder vi smycken för att fullända vår outfit och den senaste trenden är att ha flera halsband och blanda olika ringar på samma finger. Så nu kan du verkligen passa på och sticka ut med dina juveler.

Styla din look

Du behöver inte längre vänta på finare tillställningar för att använda dina juveler. Nu för tiden kan du blanda ditt diamanthalsband med enklare halsband till vardags. Exempelvis kan du ha ett diamanthalsband, en tjockare kedja och ett längre halsband med guldhänge. Även på fingrarna kan du blanda dina dyrgripar med släta band och enklare stenar.

Är du sugen på att skaffa dig något glittrande att visa upp? Då kan du hitta något här hos Juvelia. Om du har valt en monoton klädsel för dagen kan du enkelt piffa upp din look med ett tennisarmband på armen och ett par diskreta diamant-örringar i öronen. Dina juveler hjälper dig att göra den enklaste looken mer exklusiv.