Accessoarer, precis som allt annat mode, både kommer och går, här tar vi en titt på några av de hetaste accessoarerna just nu.

shutterstock_155557514

Skor

Bland skor så är det just nu sammet som är det mest populära dessa kommer både i dämpade och mer skrikiga färger, men gärna med en del eller till och med mycket ornamentering. Klacken går från medelhög till hög, Lågklackade sammetsskor fick ingen plats i denna säsongs mode. Men vi har även höga boots, och då menar vi upp-halvvägs-på-låret höga, sammet har plats här också men skinn och läder fungerar lika bra.

Väskor

Tittar vi på väskorna så är det helt klart de mindre som tagit mittplatsen på scenen, och helst utan axelrem. Vi lägger helt enkelt de stora väskorna på hyllan ett tag, kanske när nästa säsong har vägarna förbi blir det dags att plocka fram dem igen.

Mobilen

Mobilen verkar ju bara vara ett måste, kanske det är något som faktiskt överlever i modet från säsong till säsong. Diskreta mobiler är inne, men man kan ändå ge den en enkel utsmyckning om man så önskar.

Smycken

Denna säsong fokuserar vi på sirliga smycken, inte allt för flashiga men som ändå gör ett starkt intryck. Detta gäller allt från arm- och halsband till örhängen och ringar.