Känner du igen dig då vi pratar om att städa ur smyckeskrinet? Det är stora fördelar att regelbundet städa och rensa ur sin förvaring av smycken. Likaväl som vi städar och rensar ur garderoben på kläder som vi aldrig använder så kan det vara en idé att rensa ur smycken som aldrig används.

Det är lätt att vi köper på oss olika smycken men aldrig säljer och rensar ur det vi redan har och kanske aldrig använder. Du vet att du kan få riktigt bra betalt för dina guldsmycken med hjälp av tjänster på nätet som exempelvis Guldpost. Om du väljer att sälja en del av dina guldsmycken så får du inte bara plats för mer utan du får även pengar för att kunna köpa nya smycken att använda. De smycken som inte går att sälja så kanske det finns någon yngre familjemedlem som skulle bli glad över att få detta.

Kasta framförallt inte bort smycken utan se till att på något sätt få det värderat om du är osäker på värdet. Kolla också upp bland dina väninnor om det är något som de skulle kunna vara intresserad av att få och börja använda. Ni kan med fördel göra en smyckesbyteskväll där ni träffas och var och en tar med sig smycken som man aldrig använder. Vem vet, kanske det är något som ni kan byta mellan varandra. Det kanske finns smycken som du kan sälja på Blocket eller annat tjänst där man kan sälja saker.