När det kommer till träningskläder så finns det helt klart ett sportigt mode som används flitigt av vissa av oss som tränar. För vissa så spelar det inte så stor roll vad man tränar i, huvudsaken är att det är bekvämt och att man tränar.

Beroende på vad du tränar så ser det olika ut vilken typ av träningskläder du använder. Tränar man på gym så kanske man utgår från det träningsmode som används där. Tränar man hemmavid så kanske det inte spelar så stor roll vad man tar på sig. Nike är en av de större inom träningsplagg, framförallt skor men också andra plagg som leggings, t-shirts och hoods. Vill man ha det senaste så ska man absolut gå på Nike.

Funktionsmaterial är viktigt i träningskläder, något som tar upp den fukt som blir när man tränar sig svettig. Lager på lager är också något som rekommenderas om man tränar utomhus vintertid. Det är inte bra att ta på sig för varma kläder utan bättre att ha flera lager som fångar upp fukten. Helt klart så vill man även se bra ut när man tränar och ett sportigt mode är viktigt, inte för alla men för vissa.

Vissa träningsplagg kan man även applicera på den vardagliga klädseln. Det behöver inte alltid vara när man tränar som man använder sina träningskläder. Inom Streetmode så ser man en hel del plagg som är träningsinspirerad och väldigt sportigt. Även Armani har tagit fram en kollektion som reflekterar sportigt mode.