Är du på väg till varmare breddgrader i höst eller vinter? Har du tröttnat på din sommarbikini? Läs då vidare och finn ny inspiration för att hitta de rätta strandkläderna för din solsemester.

sommar

Precis som under sommaren så är det under hösten fortfarande populärt med färger och mönster. Nu när du kanske redan har hunnit få en snygg grundbränna kan du dock satsa på lite klarare färger som rött eller blått vilket ger en snygg kontrast till din bränna. Har du en hudtyp som aldrig riktigt blir sådär superbrun kan du satsa på en sexig djurprintad bikini istället. Vill du vara riktigt trendig satsar du på en rutig bikini eller en med fransar.

När det kommer till modell är det helt och hållet din smak och kroppstyp som avgör vad du ska satsa på. Vill du följa modet är det bohochica modet det som fortsätter att dominera under hösten och vintern 2013. Populära överdelar är bandeau- och triangelöverdelen. Baddräkten är också fortfarande inne. Hitta en kreativ modell med snygga detaljer.

Andra populära strandplagg är mönstrade tunikor, färggranna bomullstoppar, stråhattar och skinnsandaler. Satsa på en stil som känns rätt för dig och som du kan känna dig bekväm i. Våga använda mycket färger och mönster i alla dess slag. Stora snygga halsband är också superhett på stranden i höst! Självklart kan det bli lite besvärligt med smycken för den som tycker om att bada mycket, men för den som vill vara moderiktig även på stranden så är stora färgstarka smycken helt rätt.

För männen gäller ungefär samma basregler inom strandmode som för kvinnor. Våga gärna köra på ett par mönstrade snygga badshorts och matcha med ett bar bruna eller svarta skinnsandaler, vit skjorta och trendiga solglasögon med tonade glas. Hatten är väldigt het även för män på stranden. Skapa din egen personliga strandstil med hjälp av ett par snygga unika badshorts som uttrycker din personlighet kombinerat med bekväma tidlösa basplagg och trendiga detaljer.