För att skapa en snygg, medveten look krävs det att man lägger till olika accessoarer till sin outfit. Det kan vara ett snyggt halsband som höjer blusen du bär eller en snygg handväska som matchas med ett snyggt bälte. Genom att välja ”rätt” accessoarer kan du både ”klä upp” och ”klä ner” dig för att passa in till det tillfälle plaggen ska bäras.

Handväska

LV

En accessoar som är ett måste, framförallt om du är kändis, är att ha rätt handväska. Inte bara vilken handväska som helst utan gärna en dyr designerhandväska. Tidigare har det varit Louis Vuitton som har varit en stor favorit hos kändisarna men detta märke har de senaste åren blivit ett märke som många har, inte bara kändisarna. Därför har det nu kommit ett nytt märke som verkligen är ”inne”, Goyard. Denna nya skönhet till väska har både setts bäras av Sveriges modeikoner Prinsessan Madelene och Sofie Fahrman. Goyard är en mycket mer diskret väska jämfört med Louis Vuitton och det är bara de modemedvetna som känner igen den och ser att den är exklusiv. Så vill du vara inne ska du välja denna väska för att ”klä upp” din outfit.

En annan accessoar som blivit inne är mobilen, eller framför allt vilka tillbehör du har till din mobil. Idag finns många olika skal, fodral och bumpers att välja mellan, beroende på vilken stil du vill ha. Vill du matcha din exklusiva Goyard väska finns ett stilrent transparent skal med kristaller gjord av japanska designern Ayano Kimura.

Smycken

diamanter

Smycken är ett ämne som i århundraden varit en viktig accessoar för att visa både rikedom och smak. Glittrande halsband, stora diamantringar och dyra klockor. Kändisar har alltid dyra smycken på sig och det handlar ofta om hur många karat eller hur dyra de är. Alla idag känner nog till att den klassiska klockan ”Rolex” är ett av många märken som många kända och rika personer bär. Klockan är stilren och klassisk men väldigt dyr. Vi har hittat en annan klocka som har samma stil, fast som är mycket billigare, en klocka som heter Chique.

Ett sätt bra sätt att ta reda på vilka accessoarer som gäller är att titta i media och online, att söka på olika kändisar och se vilka accessoarer de bär och använder. Då behöver du aldrig fundera på om du är inne eller inte. Vårt hetaste tips idag är att satsa på en stilren Goyard handväska, då är du helt rätt ute.