Med jämna mellanrum så kan det finnas en fördel att gå igenom sin smyckesamling för att kolla så allt är helt och att det är smycken som du använder regelbundet. Du vet att du kan sälja dina trasiga och överblivna guldsmycken på nätet? På så sätt så får du in pengar till något nytt som du kan använda.

Trasiga guldsmycken

Det händer att guldsmycken går sönder och de kan ju förstås lagas men i vissa fall så kanske det kostar mer än det smakar. Då kan det vara värt att kolla upp vad guldpriset ligger på idag och om du kanske ska skicka in dessa smycken och sälja dom. Att de bara ligger i ditt smyckeskrin är ingen som tackar dig för utan se till att få pengar att köpa något nytt snyggt smycke för. Det man kanske sparar är något guldhalsband som mormor eller någon annan släkting haft och har ett stort affektionsvärde.

Smycken du aldrig använder

Det kan tänkas att det finns guldsmycken som du aldrig använder. De var populära för ett par år sedan men idag är det nästan ingen som använder den typen av smycken. Då kan de få åka iväg i samma försändelse som dina trasiga guldsmycken. Vissa smycken har sin tid och sedan så blir de omoderna. Då är det bättre att sälja detta och få sig en slant som man kan köpa sig något snyggt och som passar just nu. Det finns mycket vackert idag som kan passa dig, både då det kommer till halsband, örhängen och andra smycken.