Smycken i alla dess former är stekhett just nu. Modet när det gäller smycken är i dagsläget mycket flexibelt och halsband, armband och örhängen kan med fördel kombineras precis som du vill, så att de tillsammans med kläder och smink kan skapa en unik look som passar din personliga stil. Att pryda sig med olika dekorationer – smycken, tatueringar, fjädrar med mera – har människan alltid gjort. I utgrävningar har det hittats smycken i guld, silver, tenn och koppar. Att skapa en unik look och ett personligt utseende med ett halsband eller armband är alltså inget nytt, och har historiskt sett varit lika vanligt för män som för kvinnor.

Idag finns inget rätt eller fel utan det handlar om att skapa en unik stil som kombinerar skor, kläder, hår och smink på ett personligt och stilrent sätt. Genom att laborera med smycken av olika storlekar och modeller kan du variera ditt utseende. Prova till exempel att utöka din garderob med trendiga accessoarer. Just nu fungerar det lika bra att kombinera stora och små modeller av både ringar, armband, halsband och örhängen, och det gäller ofta att prova sig fram för att hitta ett personligt uttryck som passar just dig, just idag.

Det är lika fritt när det gäller kläder. Prova dig fram vad som passar dig och visst kan du nappa på trender som blommigt eller randigt men om det inte känns okej så satsa på accessoarer som lyfter din klädsel istället. En enkel vit t-shirt blir ett festplagg med ett stort och tungt halsband. Häng långa kedjor runt midjan och din svarta kjol blev middagens höjdpunkt.

För att känna sig snygg, trendig och må bra så ska allt du sätter på dig vara bekvämt, det ska vara du. Så oavsett vad våra modeskapare säger, känns det inte rätt utan du känner dig utklädd – köp det inte.