Skönhet och mode handlar är sällan 100 % naturlig. Även om vi vill att alla ska gå osminkade och sluta tänka på deras kroppar som monster, är vi alla där och petar på oss själva och försöker fixa till lite grann. Vi rakar benen, vi lägger på lite mascara innan vi går till jobbet och lyfter onödigt tunga vikter på gymmet för att framhäva biceps och magrutor. Det är okej, alla fuskar lite grann för att känna sig snygga även när de är naturliga. Här finns några små knep man kan ta till om självförtroendet skulle behöva en liten knuff.

Ögonfransar

BeautyKanske inte det första man tänker på men det är vackert med långa, tjocka ögonfransar. Tyvärr är det inte många av oss som blivit given den genetiska gåvan. Vi får istället fuska fram med mascara och ögonfransböjare. Men nu finns det ett ögonfransserum som hjälper dina ögonfransar att växa sig längre, tjockare och mörkare. Det har funnits olika modeller ute på marknaden ett tag nu och vi anser att Swissclinics egna är helt klart en av de bästa.

Tänder

Kanske har man druckit lite för mycket kaffe och te på jobbet under senaste tiden. Och fikat ganska mycket mellan måltiderna. Eller är det rökningen som spökar? Fläckiga tänder råkar alla utför. De är inte skapt för att vara helt vita men man ser väldigt fräsch ut om tänderna är lite blekare. Nuförtiden finns det säkra metoder för att bleka tänderna hemma som ger klara resultat. Lägg undan en femhundring från nästa lön och unna dig ett ännu vackrare leende!

Motion

Vi tänker faktiskt räkna motion som fusk också! För det är verkligen den snabbaste genvägen, det bästa fusket, för kropp och själ att må bättre. En massa må-gott-ämnen utsöndras när du aktiverar kroppen och bara tanken att du gör någonting nyttigt kommer att ge dig en boost i självförtroendet. Det behöver inte vara mycket. Du kan göra det klassiska, strunta i hissen och kliv av bussen en hållplats tidigare. I slutändan är det de små sakerna som räknas. Du behöver inte spränga lungorna i löpspåret varje kväll för att må bra med dig själv. Hitta din egen rytm och dansa genom livet till den!