Allt fler män hakar på trenderna som fokuserar på en mer välklädd approach snarare än rockigt, löst och ledigt. Här på sajten så tycker vi detta är en trevlig trend med många positiva egenskaper!

Aldrig trodde vi att det skulle ta så pass länge som det gjort innan den moderne mannen på riktigt börjat fatta galoppen och steppat upp en eller två nivåer sett till klädsel. Allt fler män börjar dock vakna ur sin dvala och förstå att det inte alls gör en fåfäng bara för att man hellre väljer att se uppklädd ut, än som att man inte överhuvudtaget bryr sig alls.

Stilrena märken som Morris har blivit allt mera populära och har därigenom lämnat rock t-shirtar och andra plagg som förr var vanliga förekommande i sitt släptåg. Modemagasin för män som Manolo går bättre än på länge och allt tycks helt enkelt ha börjat snurra på en in bra fart.

Ja, det är faktiskt verkligen på tiden att vi börjar se mer och mer av denna utveckling och har vi en väldigt tur så kommer detta bara generera än fler ringar på vattenytan. Om det är någonting som vi lärt oss så är det att mannen ofta inte har modet att ta det första klivet ut i det okända på egen hand, men så fort som det börjar finnas en skara som leder dom andra är det betydligt enklare för fler att slå följe.

Inom en snart framtiden så kanske majoriteten av alla män blir riktigt välklädda och propra, en kan bara hoppas!