Man ska veta att det ligger mycket arbete bakom Hollywoodstjärnornas utseende. Inför små och stora evenemang går varken Beyoncé, Reese Witherspoon eller Kim Kardashian utanför ytterdörren utan att först stanna till hos stylist, sminkös och frisör.

Vill man se ut som en superstjärna måste man helt enkelt lägga lite tid och energi på det. Det är dock inte alls omöjligt, och med rätt hjälpmedel går det att se ut som en stjärna i vardagen. Här listar vi några tips för att du ska kunna fixa den rätta looken på hemmaplan.

Kläder och smycken är naturligtvis viktiga för att se glamourös ut, men nyckeln till en fashionabel look är att lyckas få till Hollywoodsvallet. De typiska Hollywoodlockarna är ett säkert kort. Den böljande frisyren har varit med ända sen Hollywood grundades, och den är fortfarande en återkommande besökare på röda mattan. Har du redan långt och tjockt hår är en locktång den ultimata hjälpredan som fixar rätt frisyr i en handvändning. När man använder en locktång För att fixa de perfekta hollywood-lockarna så kan det också vara en bra idé att innan du börjar spraya håret med en värme beskyddande spray för att inte skada håret. Det är också bra att arbeta med små mängder hår när man plattar till det då man inte får samma effekt om tar för stor mängd hår.

Men även om naturen inte varit lika generös är glammigt filmstjärnehår inom räckhåll. Genom att använda sig av hårförlängningar får du nästan obegränsat med möjligheter och kan skryta med en hårman som verkligen sticker ut från mängden. Det finns mycket att välja mellan, och det är inte helt enkelt att veta var man ska börja. Som tur är finns det ett stort utbud på internet där du kan välja bland olika sorters löshår och shoppa det som passar just dig.

hår_126985853

Varianterna av löshår är många. Vissa siktar på en helt ny look, och satsar helhjärtat på en peruk. För den som bara vill göra sig extra fin inför ett speciellt tillfälle kan det vara mer passande med en mindre förändring. Välj då en hästsvans eller en lugg som du själv sätter fast med ett clip on-spänne. Håret har en äkta känsla, och oavsett vad du väljer kommer det garanterat att ge din look ett lyft.

Om man nu istället vill ha en lite mer naturlig hollywood-look så kan man kolla på ett par alternativ som är både enkla och billiga. Ett av dem är att använda en naturborste för att noggrant och försiktigt borsta igenom håret vilket ger det en naturlig mjukhet och hollywoodsvall.

Efter att man är nöjd med håret så kan man applicera en medelstark hårspray som håller lockarna på plats och gör så att ditt hår klarar sig mycket längre än i vanliga fall, ibland kan till och med håret hålla formen i flera dagar.