Det kanske är långt från alla som drömmer om att bli modell men det finns garanterat unga vackra personer som säkert fått frågan någon gång om varför dom inte blivit modell. Nu kan ju inte alla bli fotomodeller men däremot så finns det många personer som har möjligheten. 

Om man går och funderar på detta om man har den kvalitén till att bli fotomodell så kanske man kan kosta på sig proffsiga bilder för att skicka till en agentur. Ta kontakt med fotograf Jenny Blad för att boka henne för professionell fotografering av dig. Du kan välja på att antingen åka till hennes fotostudio eller så kommer hon med förslag på sköna platser för er fotosession. Med proffsiga bilder så kan du ha en chans att ta dig vidare genom någon modellagentur. Kolla också om det finns modelltävlingar där du kan ställa upp.

Det gäller att man visar sig i många olika sammanhang för att kunna möjliggöra sin dröm. Den som ger sig in i modellvärlden bör vara beredd på att jobba hårt. Det är inget som kommer gratis bara för att man har ett fördelaktigt utseende. Det gäller att man är målmedveten och hittar en agentur som man kan lita på till hundra procent. En viktig sak är att alltid vara i tid för det man bokats för. Kom aldrig sent till en fotografering, detta är något som är oacceptabelt. Se till att jobba hårt och du kommer att bli belönad på ett eller annat sätt.