Hösten är en favoritsäsong för alla modemedvetna. Äntligen kan du lägga bikinin och de blommiga sommarklänningarna på hyllan för att istället plocka fram favoritjeansen, polotröjorna och de vackra kapporna. Hösten är en perfekt årstid för att kunna klä sig snyggt utan att det blir för bylsigt. Säsongen 2020 bjuder dessutom på många läckra trender som lätt går att applicera både till vardags och fest. Här kan du läsa mer om dessa.

Nattsvarta nyanser

Efter en sommar med pasteller och ljusa mönster är det många som välkomnar mörkare nyanser. Om du älskar svart är det här din säsong. Denna höst är det nämligen bland annat inne att klä sig helt nattsvart. Lack, läder och mocka är bara några av de material som du med fördel kan välja i svart. Här hittar du ett trevligt utbud av högkvalitativa och trendiga damkläder som gör dig redo för hösten och vintern.

Hållbarhet

Efter många år av en global slit-och-släng-mentalitet och konsumtionshets har hållbarhet äntligen blivit trendigt. Allt fler konsumenter tänker noggrant igenom sina köp och tar hänsyn till dess påverkan på miljö. Om du vill vara trendig 2020 bör du investera i ett par bra plagg av hög kvalitet istället för att köpa massor med klädesplagg med kort livslängd. Det kommer att vara bra både för miljön och för plånboken i det långa loppet.