Idag är det mer accepterat än någonsin att se olika ut. Trenden har äntligen vänt och alla behöver inte sträva efter att se ut som kvinnorna på catwalken för att känna sig inne. Fokus har till viss del flyttats till insidan och den inre hälsan. Man kan vara både fysiskt och mentalt hälsosam trots att man har större storlek på kläderna, och klädutbudet har ökat i alla storlekar. Speciellt inom näthandeln.

På nätet finns det ett oändligt stort utbud av butiker med bland annat kläder. Det finns flera butiker butiker som nischat sig på stora kläder för stora män, med ett gediget utbud av olika märkeskläder. Där hittar du allt från sportplagg till kostymer, jeans och badkläder. Man är inte längre tvungen att hålla sig till tråkiga standardmodeller av kläder för att man i snitt drar några storlekar större i klädväg, utan numer finns variationen och märkeskläderna i stort sett i alla storlekar.

Idag är det lättare än någonsin att kunna klä sig efter sina egna kroppsliga förutsättningar, och att hitta moderna och snygga plagg oavsett vilken storlek och kroppstyp man har är inte längre ett problem. Tidningen MåBra presenterar ett test där du kan få fram just din kroppstyp och få tips om vilka kläder du passar extra bra i. Genom att välja plagg med omsorg kan du framhäva vissa detaljer och dämpa andra, och olika kroppstyper passar helt enkelt för att bära upp olika typer av plagg. Förutom kroppstyp och utformning av kläderna får man i artikeln tips om färgval och hur du kan kolla om du passar bäst i varma eller kalla färger, vilket som hjälper till att framhäva dina allra bästa sidor!